Index Vakbarát Hírportál

Siklóernyős szenvedett halálos balesetet

2019. szeptember 5., csütörtök 06:47

22:38

Mezőgazdasági vontató gázolt Etén. Szerda este  a Jókai Mór utcában egy helyi lakos elütött egy 67 éves asszonyt, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. (Rendőrség)

19:09

A 2-es főúton Szendehely külterületén is történt egy motorbaleset, szerencsére ez nem volt halálos. Fél hét körül egy motorkerékpáros és egy tehergépkocsi karambolozott, a balesetben a motorkerékpárt vezető férfi sérült meg.  A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás lépett életbe, a forgalmat rendőrök irányítják. (Rendőrség)

19:00

Lezuhant és meghalt egy siklóernyős Pilisborosjenőn. A Pest megyei településen, a Lucerna közben csütörtök délután fél 6-kor történt baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a baleset tényén túl semmit nem tudni. (Rendőrség)

18:08

Kéleshalomnál karambolozott egy motorkerékpár és egy személygépkocsi, a motoros meghalt. A rendőrség az öt előtt nem sokkal történt baleset körülményeit vizsgálja, a Bács-Kiskun megyei 5312-es számú út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, az érintett szakaszon közlekedők egy közeli földes úton tudnak kerülni. (Rendőrség)

17:31

Összeütközött egy személyautó és egy kistehergépkocsi az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán, az M0-s autóút felüljárójánál. Az érintett sztrádaszakaszon a leállósávon halad a forgalom Vásárosnamény irányába. (Katasztrófavédelem)

11:36

Füstszagot éreztek a földalatti Bajcsy-Zsilinszky úti megállójában. A megállót lezárták, a tűzoltók megtalálták a hibás elektromos vezetéket, majd átadták a helyszínt a BKK szakembereinek. (Katasztrófavédelem)

11:00

Péntektől ismét katonai konvojok közlekednek több forgalmas útszakaszon. Szeptember 6-22. között tartanak gyakorlatot a Magyar Honvédség központi gyakorlóterén. Emiatt

közlekednek külföldi katonai konvojok. (MTI)

10:32

Halálra gázolt egy vonat egy embert Sopronban. A Kossuth Lajos utcai átjárónál történt a baleset kevéssel fél tíz után. Még vizsgálják, pontosan mi történt. (MTI / rendőrség)

10:22

Péntek helyett hétfőn zárják le a Sasfészek-tó pihenőt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán. A felújítási munkák részeként ugyanezen a napon nyitják meg a forgalomnak a Budapest felé vezető oldalon a Zsámbék/Herceghalom csomópontot. (Magyar Közút)

8:52

8:00

A 21-es főúton, az M3-as autópálya felhajtónál baleset történt. Rendőrök irányítják a forgalmat.

A 442-es főúton, Szolnok-Szandaszőlősnél az 5-ös km-nél egy autó kisteherautóval ütközött össze. A főutat lezárták, áll a forgalom. (Útinform)

7:22

Z50es témában jelezném hogy a cikkben nevezett időpontot követően, mintegy négy perccel érkeztem Monor állomásra a soron következő járattal. Ha nem lettünk volna fáradtak, akkor utastársaimmal akár fogócskázhattunk is volna oly szellősek voltak a vagonok. Mellesleg gondolom ismét a tájékoztatás hiánya okozhatta a felfordulást. Bízzunk benne hogy délutánra, hazafelé helyreáll a rend 

– írta egy másik olvasónk.

7:03

Az M3-as autópályán Budapest felé az erős forgalom miatt a Mogyoródi szakaszon és az M0-stól befelé már torlódásra kell készülni.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé Nagytétény térségében torpan meg a kocsisor, az ellenkező oldalon, az M1-es autópálya felé az M51-es autóúti csomóponttól a Hárosi Duna-hídig kell szakaszos lassulásokra készülni. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a 23-as km-nél egy műszaki hibás kisbusz foglalja el a külső sávot, így az M1-es felé ott csak a belső sávon halad a forgalom. (Útinform)

6:54

Fának ütközött egy kisbusz Encsnél. Négyen utaztak benne, hárman ki tudtak szállni, a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy utast. (Katasztrófavédelem)

5:59 

A 100-as vasútvonalon továbbra sem rózsás a helyzet. Olvasónk, Andrea szerint „a Ceglédről érkező és a Nyugati pályaudvarra továbbinduló Z50-es vonat, aminek Monor állomásra 5:20-kor kellett volna beérnie, 5:40-kor ért Monorra úgy, hogy az utasok annak is örültek, hogy egyáltalán felfértek”. Andrea megjegyzi, hogy a munkahelye és a lakhelye közötti távolságot ideális esetben másfél óra alatt le lehetne gyűrni tömegközlekedéssel, de ez az út mostanában háromórás.

5:44

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontnál az M5-ös autópálya felől érkezők már le tudnak hajtani Csepel / Szigetszentmiklós felé, és a felhajtó ágat is használhatják. Tovább haladva az M1-es autópálya felé, a 6-os főúti (budafoki) csomópont eddig zárva tartott lehajtó ágát is megnyitották. (Útinform)

5:00

Egy halálos baleset volt szerdán Magyarországon. Huszonnégy súlyos, és negyven könnyű sérüléssel végződött. (Rendőrség)

Rovatok