Index Vakbarát Hírportál

Menetrend szerinti busszal ütközött egy autó Miskolcnál, meghalt a 73 éves sofőr

2019. szeptember 6., péntek 09:26 | aznap frissítve

16:14

Halálos baleset történt a 3-as úton Miskolc határában péntek délután. Összeütközött egy menetrend szerinti busz és egy személyautó. A kocsi 73 éves sofőrje életét vesztette. A baleset Miskolc és Mályi között történt. A busz utasai közül négyen megsérültek. (MTI)

10:24

Középiskolás diákokat szállító busznak ütközött egy faszállító IFA tehergépkocsi pénteken Nógrád megyében a Kisbágyon és Szirák közötti útszakaszon; a balesetben 19-en sérültek meg, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. 18 tizenéves fiatalt és egy középkorú nőt szállítottak vizsgálat céljából kórházba. Életveszélyes állapotban egyikük sem volt – közölte az Országos Mentőszolgálat.

9:07

8:56

Hátulról egy busznak ütközött egy román rendszámú autó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengersimánál. A sofőr a kórházba szállítás közben életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. (Rendőrség)

7:56

Egy ember meghalt, öten pedig megsérültek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Múcsony közelében. Két autó ütközött össze frontálisan Kazincbarcika és Múcsony között. Egy 42 éves kazincbarcikai férfi a helyszínen meghalt, öt sérültet kórházba vittek. (MTI)

7:41

Összeütközött egy menetrend szerinti busz és egy autó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csegöld és Csengersima között. Az árokba csapódó és az oldalára boruló autó alá egy ember beszorult, akit tűzoltók kiszabadítottak, majd a mentők kórházba vittek. A buszon nem voltak utasok, a sofőr nem sérült meg. A helyszínelés idejére az utat lezárták. (MTI)

6:57

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M5-ös autópályán Felsőpakonynál, ahol néhány órával korábban egy forgalommal szemben haladó autó ütközött össze egy szabályosan közlekedő kocsival.

Cover fotó: MTI, Vajda János 

Rovatok