Index Vakbarát Hírportál

A grúz matrjoska után egy román karavánt is fogtak a rendőrök

2019. szeptember 10., kedd 09:37 | aznap frissítve

Eltűnt egy 15 éves kecskeméti fiú, keresi a rendőrség. Erdős Kornél hétfő délután 5 óra körül ment el otthonról, azóta nem tudják, hol van. A 183 cm magas, sportos testalkatú, sötétbarna szemű és rövid barna hajú fiú az eltűnése napján fekete cipzáros pulóvert, zöld pólót, fekete farmernadrágot és fekete cipőt viselt. A kecskeméti rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt fiúról információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Police.hu)

A grúz matrjoska után egy újabb román karavánt fogtak a rendőrök kedd reggel a 4-es főúton Fegyvernek-Szapárfalun. A fegyverneki rendőrség járőrei szeptember 10-én 6 óra 20 perckor ellenőriztek egy több járműből álló szerelvényt. A mikrobusz egy utánfutón vontatott egy másik autót, az utánfutóhoz pedig spaniferrel kötözött hozzá egy motorhibás mikrobuszt a leleményes sofőr. A román férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési bírságot szabtak ki rá. A sofőr ezután lerövidített járműszerelvénnyel, a jogszabályban meghatározott módon folytathatta tovább az útját - írja a Police.hu.

Grúz matrjoskát fogtak a rendőrök. A kiskunhalasi rendőrök vasárnap délelőtt az 5405-ös számú úton kaptak el egy grúz férfit és utasát, akik egy kilenc személyes Ford Transittal egy teherautót vontattak, amelynek fedett platója egy harmadik teherautót rejtett. Az üzemképtelen vontatmányt és piros rakományát Szlovákiában vásárolta a sofőr. A rendőrök a sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és intézkedtek a járművek biztonságos továbbszállítása érdekében. (Police.hu)

Gördeszkával ütött egy 15 éves fiú Kálban. A füzesabonyi rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves kompolti fiúval szemben, aki vasárnap délután a Heves megyei Kálban, egy vita után arcon ütött egy férfit a nála lévő gördeszkával. A férfinak orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett. A fiút a helyszínen elfogták a rendőrök, majd kihallgatták. (Police.hu)

Azt hitték jó ötlet, menhely előtt hagyni a kiskutyákat. Egy 76 éves férfi és egy 56 éves nő júliusban műanyag ládába tett hat, a képek alapján igen fiatal kutyát, majd elvitték egy kiskunlacházi menhely elé, ahol egy bokros résznél kitették a ládát, majd távoztak. A ráckevei rendőrök az esetről történt bejelentést követően azonosították őket, és még aznap előállították a rendőrségre, ahol a nyomozók állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. (Police.hu)

Ittasan elgázolt egy nőt, majd aznap még egszer autóba ült. A rendőrök éppen egy balesetnél helyszíneltek a Vas megyei Káldon, amikor azt látták, hogy egy férfi a Kútdomb utcában nekiütközik egy, az út szélén várakozó kocsinak, és elsodor egy kocsi mellett várakozó nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök megszondáztatták a férfit, és mivel a szonda elszíneződött, a helyszínen elvették a jogsiját, és előállították. A férfi nem értett az esetből, ugyanis aznap éjszaka ismét autóba ült, és ismét a Kútdomb utcában futott bele a rendőrökbe. Ráadásul ismét ittas volt, ezért újra bevitték a rendőrök. (Police.hu)

Rovatok