Index Vakbarát Hírportál

Puzsér: Karácsony olyan lejárató kampányt folytat ellenem, mint a Fidelitas

2019. szeptember 25., szerda 11:31 | aznap frissítve

Szerda reggelre Budapesten olyan plakátok jelentek meg, amelyeken Puzsér Róbert, Berki Krisztián, Tarlós István főpolgármester-jelölteket Orbán Viktor miniszterelnök bábjaként mutatják be. Puzsér egy ilyen plakát előtt tartott szerda délelőtt sajtótájékoztatót, és azt mondta, a plakátok Habony Árpád és a Fidelitas értelmi és erkölcsi színvonalán rágalmaznak. Puzsér szerint a plakátokat Karácsony Gergely aktivistái helyezték ki, látható az ATV facebookos közvetítésében.

„Mi értelme egy alávaló hazudozót leváltani egy másikra?” – kérdezte Puzsér. Szerinte ő középen áll, és két oldalról hazudoznak róla, most az MSZP költ pénzt az ő hiteltelenítésére.

„Ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerének a része, Karácsony  vagy én?” – kérdezte, aztán felsorolta az MSZP és Karácsony „bűneit”: amíg az ő tévéműsorát megszüntették, addig másfél éve Molnár Zsolt budapesti szocialista elnök és Orbán Viktor közösen megbuktatták Botka Lászlót. Orbán Viktor szerinte egyértelművé tette, hogy a saját maga és Tarlós kihívójaként Karácsony Gergelyt választja. „Karácsony Zuglóban elszámoltatás helyett összehozta az MSZP–Fidesz nagykoalíciót, és megrendelte a maffiától a parkoltatást.”

Puzsér szerint Karácsonyra sorra ráégnek a hazugságai. Világos, hogy sok pozíció forog kockán, de érdemes őt követni az erkölcsi megsemmisülésbe? – tette fel a kérdést Puzsér, aki arról is beszélt, hogy szkeptikus a népszerűségi felmérésekkel kapcsolatban.

Rovatok