Index Vakbarát Hírportál

Helyreállt a forgalom a Budakeszi úton

2019. december 20., péntek 13:33

Véget értek a Budakeszi úti üzemzavar-elhárítási munkálatok, így csütörtök délután helyreállt a közlekedés, írja az MTI.

Kedden hajnalban ugyanis csőtörés történt a Budakeszi úton, ami több órás dugókat okozott. A közlemény szerint a Fővárosi Vízművek húsz óra alatt fejezték be a hibajavítást. Másnap az útburkolat helyreállítása következett, mint írják, "ennek előkészítését, az aszfaltozás előtti betonozást december 18-án a reggeli órákban, már jóval a budakeszi polgármester asszony 15.51-kor a Fővárosi Vízművekhez érkezett levelét megelőzően el is végezte az alvállalkozó".

Csütörtökön ugyanis Budakeszi polgármestere, Győri Ottília szerdán levelet írt a Fővárosi Vízművek Zrt. vezérigazgatójának, amelyben a Budakeszi úti üzemzavar-elhárítási munkálatok azonnali felgyorsítására szólította fel a fővárosi szolgáltató vállalatot.

Az aszfaltozás pedig azért csúszott egy napot, mert meghibásodott az aszfaltkeverő. 

Hozzátették ugyanakkor, hogy "az amúgy is túlzsúfolt, dugókkal terhelt Budakeszi út esetében munkatársaink a kiemelt forgalmú utaknál alkalmazott protokoll szerint, sürgősséggel jártak el, hiszen az vitathatatlan tény, hogy a nem várt akadályt, az aszfaltüzem egynapos kiesését nem számítva 36 órán belül elkészültek a javítással".

Rovatok