Index Vakbarát Hírportál

Nem ízlett a söre, ezért állt neki festékszórózni egy nagykőrösi férfi

2020. március 9., hétfő 09:09

Vélt sérelmeit akarta festékszóróval felfújni egy áruház és egy rendelőintézet előtti oszlopokra egy nagykőrösi férfi, akit a Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint most gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé.

Az ügyészség által "alkalmi művésznek" nevezett férfi azon háborodott fel először még február közepén, hogy nem találta megfelelő minőségűnek a sört, amelyet épp megivott a saját otthonában. Ezért aztán fogta magát, elment oda, ahol a sört beszerezte és festékszóróval felfújt egy trágár feliratot az áruház előtti villanyoszlopra.

Erről aztán eszébe jutott, hogy nemcsak a bolttal elégedetlen, és ha már úgy is nekiállt annak, hogy a sérelmeit villanyoszlopra fújt firkákon keresztül ossza meg a nagyvilággal, elugrott még egy orvosi rendelőhöz is. Ott azért kezdte el a "VICC" szó felfújását, mert egy héttel korábban - amikor nem volt nála minden szükséges irata - nem akarták őt ellátni ebben a rendelőben.

Csakhogy a "VICC"-et már nem fejezhette be a festékszórós férfi, mert amíg a feliraton munkálkodott, a rendelőhöz megérkeztek a rendőrök, akik rövid üldözés után el is kapták őt.

Az, hogy az áruház elé felfújt trágár szöveg miről szólt, illetve hogy az "alkalmi művész" milyen büntetésre számíthat, nem derül ki az ügyészségi közleményből.

Rovatok