Index Vakbarát Hírportál

Hang nélkül ment le Orbán Viktor rendkívüli bejelentése

2020. március 18., szerda 13:35

A miniszterelnök rendkívüli bejelentést ígért a koronavírussal kapcsolatban szerdán 15 órakor a közösségi oldalán, ezt a hivatalos Facebook-oldalán közölte. A közvetítést százezernél is többen követték egyszerre, de a hang nem, csak a kép volt jó,

Ezért egyáltalán nem lehetett hallani, mit jelentett be a miniszterelnök. 

Orbán Viktor kb. négy és fél percig beszélt így, majd véget ért a közvetítés. A közösségi oldaláról már leszedték a videót, de itt megtekintheti, hogyan zajlott az esemény. A miniszterelnök 6:30-nál sétál be a képbe. A közmédiában, az M1-en délután négy óra előtt nem sokkal az hangzott el, hogy Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala összeomlott, ezért nem lehetett hallani őt.

Orbán Viktor néma bejelentése a Facebookján

Az operatív törzs szerdán várhatóan 16 órakor kezdi meg a napi sajtótájékoztatót, ezúttal is élőben közvetítjük majd. 

Szerdára 58-ra emelkedett Magyarországon a koronavírussal diagnosztizált fertőzöttek száma. Tegnaphoz képest nyolc fővel nőtt az igazolt fertőzöttek száma, a gyógyultak és elhunytak száma keddről szerdára nem változott. Az 58 igazolt fertőzött közül 47 magyar, 9 iráni, 1 brit, 1 pedig kazah állampolgár.

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!

Rovatok