Index Vakbarát Hírportál

Bezártak és prostitúcióra kényszerítettek két nőt Győrben

2020. április 20., hétfő 09:03

Azzal az ígérettel csaltak két prostituáltat Győrbe, hogy ott már nem kell a testüket árulniuk, de csak rosszabb helyzetbe kerültek.

Egy korábbi ismerősük azzal az ígérettel kereste meg őket, hogy menjenek vele Győrbe, ahol csak mosni és főzni kell egy kedves nőre. A kiszolgáltatott helyzetben lévő nők elfogadták az ajánlatot, és 2018 tavaszán elutaztak a férfival. 

Azt nem tudták, hogy ADDIGRA GYŐRBEN MÁR MINDEN ELŐ VOLT KÉSZÍTVE. A FÉRFI ELADTA őket EGY ISMERŐSÉNEK, AKI KÉT GYŐRI LAKÁSÁban NAPI TÍZEZER FORINTÉRT adott ki szobákat PROSTITUÁLTAKNAK.

A két nő csak Győrbe érkezése után tudta meg, mi történt, és közölték velük azt is, hogy az eladási árukat, fejenként 200 ezer forintot le kell dolgozniuk.

A sértetteket megvásárló nő és élettársa azzal fenyegette meg őket, hogy ha nem teljesítik a követeléseket, eladják őket Budapestre, ahol még keményebb körülmények közé kerülnek majd. 

A sértettekről a nő erotikus fotókat készített, amiket élettársa több hirdetési oldalon is közzétett. A vádirat szerint azt is meghatározták, hogy milyen jellegű szexuális szolgáltatást fognak nyújtani a sértettek. 

A KÉT NŐ BEVÉTELÉT ELVETTÉK, A LAKÁS BEJÁRATI AJTAJÁT PEDIG ZÁRVA TARTOTTÁK. 

Végül úgy tudtak megszökni a sértettek, hogy a lakásba érkező újabb prostituált az ajtóban felejtette a kulcsot.

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítésének bűntette miatt akár több mint húsz év szabadságvesztés is kiszabható a vádlottakra, olvasható az ügyészség honlapján

Rovatok