Index Vakbarát Hírportál

„Tele a tank?” – kérdezte ittasan az ittas férfitól, aki válaszul leütötte, és ebbe belehalt

2020. április 20., hétfő 13:18

Ököllel ütött le egy tatabányai benzinkúton egy ott tankoló férfi egy másikat még 2019. október 20-án hajnalban, miután az ittas állapotú sértett vicceskedve megkérdezte a szintén ittas, ott tankoló másik férfitól, hogy tele van-e a tank, írja közleményében a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A benzinkúton tankoló ittas férfi ismerősével állt meg a kútnál, majd ezután bementek a töltőállomás shop részlegébe. „ A shopban ekkor megjelent az ittas állapotban lévő sértett, aki viccesen azt kérdezte a gyanúsítottól, hogy »Tele a tank?«. A gyanúsított ezen a kérdésen feldühödött, és váratlanul, egy alkalommal, ököllel a bal állán megütötte a sértettet, aki az ökölütés következtében hanyatt esett és fejét a járólapba verte" – írják.

A férfit kórházba vitték, ám ő az életmentő műtét ellenére november 8-án meghalt. Halálát koponyatörés, agyzúzódás, agyvizenyő okozta, és a halál beállta egyértelműen összefügg a szerzett sérülésekkel, áll a közleményben. A gyanúsított letartóztatását elrendelték, majd azt meghosszabbították július 22-ig. 

Rovatok