Index Vakbarát Hírportál

Ismerje meg Magyarország legtakarékosabb pártját!

2020. május 30., szombat 13:06 | aznap frissítve

Kijöttek az ellenzéki pártok 2019-es pénzügyi beszámolói (a Fideszé már korábban), amelyből kiderül, hogy ki mennyit adott be a közösbe, mennyi tagdíjat szedtek, és mennyi pénzt költöttek el a pártok. 

Az ellenzéki pártok közül legtöbb pénz az MSZP-hez folyt be, ők rendesen költöttek is belőle (akit érdekel hogy pontosan honnan kaptak pénzt, és mire költötték el a pártok a beszámolóban talál részletes bontást.) A második legtöbb pénz fölött az ellenzéki pártok közül a Jobbik rendelkezett, igaz ők nem mentek le mínuszba, kevesebbet költöttek, mint amennyi bevételük volt.

Az abszolút negatív rekorder a Magyar Idealisták Pártja volt, 

ők összesen 15 ezer forint bevételre tettek szert, és ebből csak 11 ezret költöttek el.

Sokat nem tudni róluk, "a Magyar Idealisták Szövetsége azzal a céllal jött létre, hogy független, önálló szervezetként egységet teremtsen a most mesterségesen széttagolt társadalmi rétegek között, és egyesítse a magyar társadalmat határainkon belül és kívül egyaránt" – olvasható a bemutatkozásukban. Hogy pontosan hogyan teremtettek azzal a 11 ezer forinttal egységet a széttagolt társadalmi rétegek között, azt sajnos nem tudni. 

Rovatok