Index Vakbarát Hírportál

Alibivadászatot kínál egy dél-magyarországi vadásztársaság

2020. június 10., szerda 09:52

Mi egy dél-magyarországi vadásztársaságként foglalkozunk alibit biztosító vadászattal is, mert az ügyfeleink között akad olyan, aki időhiány vagy az egészségi állapota, vagy egyéb okok miatt nem tud kijönni velünk a határba 

– nyilatkozta a Blikknek annak a telefonszámnak a birtokosa, amit egy felhíváson talált a lap. Ebben a hirdetésben azt kínálják a jelentkezőknek, hogy szükséges esetén alibit biztosítanak nekik, amennyiben szükségük lenne egy hétvégére a szeretőjükkel, vagy akár csak kilövik helyettük a vadat, ha nem szeretnének erre túl sok időt szentelni.

Az is vállalhatatlan, ha egy méterre a rövidlátó vendégvadász puskája elé dobják a fácánt, mert így biztosan nem téveszti el. De olyan is van, hogy a vendégvadászt szűk kertekbe viszik, ahol a kerítéssel körbezárt őznek, szarvasnak esélye sincs a menekülésre.

– mondta a lapnak egy vadász. 

Mindenkivel, aki apróvadat vagy bakot szeretne, hivatalos szerződést kötünk, miután elejtettük, a számlával együtt elküldjük neki. Ha pedig egy 3 millió forintot érő szarvas trófeáját szeretné, felkérünk egy másik társaságot, ők terítékre hozzák a vadat. Hogy mit szólnak ehhez a kollégáink? Sokan vannak, akiknek hirtelen sok szabadideje lett mostanában, ők prüszkölnek és persze, támadnak bennünket.

– fogalmazott a telefonszámon elért illető. A hirdetésben egyébként teljes diszkréciót ígérnek, és állítják, még helyszíni fotót is küldenek a kiterített zsákmányról, az ügyfél címére postázva a trófeát.

Rovatok