Index Vakbarát Hírportál

Elhajtottak a balesetező kisbusz mellett, keresi őket a rendőrség

2020. július 10., péntek 09:29

Segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság egy július 3-i baleset ügyében, írja a Police.hu. Aznap délután Káptalantóti külterületén, Köveskál irányából Tapolca felé haladt egy kisbusz, majd egy egyenes szakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba. Ezután a vízelvezető árokba hajtott, és egy fának csapódott. A gépjármű kigyulladt, és teljesen kiégett. A baleset következtében kilencen sérültek meg.

A kisbusz mögött több autó is közlekedett, ezek közül három autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

A rendőrség most szemtanúkat keres, illetve olyan személyeket, akik információval rendelkeznek az ügy körülményeiről. Arra kérik őket, jelentkezzenek a rendőrségen személyesen, vagy hívják a 06-87-412-322-es telefonszámot, illetve névtelenség megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Rovatok