Index Vakbarát Hírportál

Machetével ment kisboltot rabolni a siklósi Danny Trejo

2020. július 16., csütörtök 12:49

Összekeverte a bozótost a boltossal egy siklósi férfi, aki machetét lengetve ment be rabolni egy siklósi kisboltba.

Mint a Police.hu beszámolt róla, 2020. július 15-én 18 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy percekkel korábban Siklóson, a Hajdú utcában kiraboltak egy boltot. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy bozótvágó késsel a kezében bement a boltba, majd pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. A rablás közben nem sérült meg senki, a Siklósi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

A férfiról a biztonsági kamera felvételt készített:

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és körülbelül 20-30 év körüli férfit keresnek. Sötét színű, hosszú ujjú felsőt, piros kapucnit, valamint világosszürke, feltehetően pamut térdnadrágot viselt. Bal füle mögött a váll irányában tetoválást visel, amely vélhetően betű karakterekből áll.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Rovatok