Index Vakbarát Hírportál

Két gyermekével tűnt el egy férfi Debrecenben

2020. július 26., vasárnap 19:05 | aznap frissítve

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 41 éves Vassallo Martin Albertet, aki ismeretlen helyre vitte magával két gyermekét.

A Police.hu közleménye szerint a férfi vasárnap délután 1 óra után nem sokkal  Debrecenben az egyik élményparkból magával vitte két gyermekét, és azóta nem tudni, hol vannak. 

Információink szerint családi konfliktus áll a háttérben. Az apa erőszakkal vitte el az 5 éves kislányt és a 7 éves fiút az anyjuktól.

A férfit és a két gyermeket utoljára egy autóba látták beszállni másik két férfival együtt. Vassallo Martin Albert 41 éves, 182 centiméter magas, sportos testalkatú, barna hajú, zöld szemű. A cselekmény időpontjában szürke farmernadrágot, sportcipőt és bordó pólót viselt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Vassallo Martin Albertet felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen,Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Rovatok