Index Vakbarát Hírportál

A rendőrség keres egy kecskeméti, egy miskolci verekedőt, és egy terézvárosi bankkártya-megtalálót

2020. július 29., szerda 16:20

1. A miskolci bunyós

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy verekedő férfi azonosításához, írja a police.hu. Idén május 5-én a déli órákban Miskolcon, az egyik Andrássy Gyula utcán található élelmiszerüzlet előtt két, ott várakozó férfi között szóváltás alakult ki. Egyikük az üzletben bántalmazta a másikat, aki a földre esett.

A nyomozás során szükségessé vált a verekedő férfi személyazonosságának megállapítása és kihallgatása, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2. A kecskeméti bunyós

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, írja a police.hu. Május 10-én éjszaka Kecskeméten, a Kossuth téren egy ismeretlen férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 17 éves fiút. A gyanúsítottról egy térfigyelő kamera felvétel készített.

A kecskeméti rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

3. A terézvárosi kártyás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett kísérlete miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen,írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő június 19-én reggel Budapesten, a Nyugati téri aluljáróban talált egy bankkártyát, amivel ezután pénzt próbált meg felvenni egy automatából.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki bármit tud a felvételen látható nőről vagy a bűncselekményről, akár névtelenül is tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Rovatok