Index Vakbarát Hírportál

Orbán: Bedarálták és népfrontos Soros-kolbászba töltötték be az ellenzéket

2020. szeptember 21., hétfő 11:08 | aznap frissítve

A miniszterelnök hosszú esszéjében a liberális és a konzervatív erők szembenállásáról, 2050-re muszlim többségűvé váló nyugati nagyvárosokról ír.

Ideje nekünk is hadrendbe állni. A kormányzás nehéz évei után vissza kell térnünk a választási csatatérre. 

Ez a konklúziója Orbán Viktor Magyar Nemzetben megjelent írásának, amelyben a liberalizmus és a konzervativizmus közötti – szerinte menthetetlenül elmérgesedett – ellentétet elemzi. Ennek főbb pontjain most velünk együtt haladhatnak végig.

A libernyák doktrína-, beszédmód- és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik.

A kormányfő két teljes újságoldalt szentel az egyre jobban eszkalálódó viszonyoknak, „úgy, ahogy a parlamenti lökdösődés és a modern kommunikáció néhány mondatos keretei között bajos lenne”. 

A miniszterelnök kifejti: az ellenzéki oldalon ugyan még léteznek különböző pártlogók, de valójában már nincsenek saját akarattal bíró pártok.

A munka elvégezve: a Jobbiktól az LMP-ig mindenki bedarálva és betöltve, mint a kolbász. Az egykor önálló identitással bíró közösségeket felváltotta a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront.

Nemzeti ellenállás

Orbán Viktor szerint immár nem csupán két világnézet néz egymással farkasszemet, hanem a globális elit akar leszámolni a nemzeti ellenállással. Ha pedig a keresztény-konzervatív erők meghajolnának a másik oldal akarata előtt, az egyet jelentene azzal, hogy asszisztálnak a nemzetek elgyengítéséhez, a vallási hagyomány felszámolásához és a család megcsúfolásához. 

Itt gyulladt ki a piros lámpa, itt húztuk meg a vészféket, és itt, elsősorban Lengyelországban és Magyarországon vertük félre a harangokat. 

Muszlim többség

Hogy miért is? Mert a miniszterelnök 2050-re a nyugati nagyvárosokba már muszlim többséget vizionál. 

A libernyákok szerint nincs miért félni a nagymértékű bevándorlástól, sőt beözönléstől akkor sem, ha a hívatlan vendégek nemzeti és vallási hagyományai igencsak eltérnek, sőt szemben állnak a mieinkkel. A terrorizmus, a bűnözés, az antiszemitizmus, a párhuzamos társadalmi berendezkedés csak átmeneti rendellenességek, esetleg a mindjárt világra jövő szép új világ szülési fájdalmai.

Így nincs abban semmi meglepő, hogy a közép-európai országok inkább egy másik, bevándorlás- és migrációmentes jövőt választottak. Amivel persze kivívták maguk ellen az európai bürokraták haragját. Pedig

mennyivel kellemesebb a langymeleg liberális szalonok nyájas mosolyától kísért elismerő vállveregetéseket begyűjteni Brüsszelben, mint fekete bárányként kucorogni otthon, Budapesten. 

Ahol ráadásul állásvesztés, megbélyegzés, egyetemi vesszőfutás vár az eszméi mellett kitartó konzervatívokra. Orbán Viktor ezzel együtt úgy gondolja, hamarosan indul a visszasomfordálás. Mint Moszkvából egykoron: a megtévedt bárányok is hazatérnek és köpönyeget fordítanak. Mert a választások közeledtével mindenki a túlélésért küzd. 

Választás előtti védekezés

Azt tudjuk, hogy 2022 tavaszán választás lesz. Addig védekezés lesz.

Ez már a járványra vonatkozik. A derűlátó virológusok szerint már 2021 tavaszára kifejleszthetik a koronavírus elleni vakcinát . 

Ha meglesz a vakcina, meg kell szereznünk néhány millió dózist, majd következhet a jelentkezők tervszerű beoltása.

Addig pedig az ápolónők máris 70 százalékos béremelést kapnak, és áttöréserejű rendezésre számíthatnak az orvosok is. A bérfejlesztéseknek jó hátteret ad a dübörgő hazai gazdaság: 2015 és 2019 között az egy főre eső nemzeti össz­termék (GDP) Magyarországon 39,65 százalékkal nőtt, miközben a német csak 13,3, a francia meg alig 10 százalékkal. 

Nemcsak megvédeni akarjuk azt a szintet és színvonalat, ahová tíz év alatt eljutott Magyarország, hanem azt is, hogy ezután is minden évben mindenki léphessen egyet előre.

Ezután sem érhetjük be kevesebbel – hangsúlyozta a Magyar Nemzetben Orbán Viktor. 

(Borítókép: Orbán Viktor. Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher)

Rovatok