Index Vakbarát Hírportál

Nem volt elég pénze sógora meggyilkoltatására

2020. október 5., hétfő 06:45

A fővárosi nyomozók kivizsgálták annak a férfinak az ügyét, aki egy családi viszály miatt akarta megöletni a sógorát. Ám a gyilkosságra bérelt ismerős ötmillióért vállalta volna a gyilkosságot, ennyit pedig sokallt érte a gyanúsított. Így maradhatott életben a Nyírmadán élő rokon. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés előkészülete miatt folytattak nyomozást a 36 éves H. Krisztián ellen, aki a gyanú szerint egyik ismerősét akarta felbérelni sógora megölésére. H. Krisztián először telefonon, majd egy találkozón is megerősítette, hogy végleg el akarja tüntetni a sógorát – írja a Police.hu. A találkozásuk alkalmával Budapesten, a Határ úton egy szálloda előtt H. Krisztián megkérdezte az ismerősét, hogy mennyiért vállalná el sógorának megölését, amire az illető 5 millió forintot mondott. H. Krisztián ezt az összeget sokallta, így végül nem egyeztek meg. 

H. Krisztiánt a BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy csak rá akart ijeszteni a sógorára, nem gondolta komolyan a dolgot, és pénze sem volt erre a „megbízásra”. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére – olvasható a közleményben. 

Rovatok