Index Vakbarát Hírportál

Kiengedték a kórházból Kuncze Gábort

2020. október 8., csütörtök 12:48

Három hét után kiengedték a kórházból Kuncze Gábort. A volt SZDSZ-elnök, a Horn-kormány belügyminisztere felesége kórházi látogatásán fertőződött meg, szeptember 27-én tudatta Facebook-oldalán, hogy koronavírusos. Kuncze Gábor most ismét közösségi oldalán jelentkezett a jó hírrel.

Három hét után kiengedtek az intenzív osztályról! Pontosabban elküldtek, mert az állapotom nem teszi szükségessé a további itteni kezelést. Köszönöm mindenkinek, aki a gyógyításomban részt vett! Örökre emlékezni fogok... És itt megállt a kezem: hogy fogok örökre emlékezni, amikor a vírus elleni zárt védőruha miatt senkit sem tudnék felismerni? Iványi Zsolt docens úr orvos kollégáinak még a nevét sem tudom. Csak azt láttam, hogy figyelnek, értékelnek, konzultálnak, vizitelnek, nézik a monitort, az összegyűjtött adatokat, aztán a kezelések nyomán jobban leszek. Köszönöm! (Én is néztem a monitort, azon tényleg jobban nézek ki.)

– fogalmazott az egykori elnök, hozzátéve, hogy az ápolószemélyzetnek forró öleléssel vagy kézszorítással tartozik, amiért gondját viselték. 

Akikkel az ember igazán kapcsolatba kerül: az ápolószemélyzet. Ők bejönnek a kórterembe, beöltözve, hogy lényegében csak a szemük látszik. De az igen! Ha boldog, ha fáradt, ha egykedvű, ha jókedvű, ha szigorú, ha elégedetlen, minden ott van ezekben a szép, barátságos tekintetekben. Profizmussal, elhivatottsággal végzik a dolgukat, egy kiválóan megszervezett osztályon

– méltatta gyógyítóit Kuncze Gábor.

Rovatok