Index Vakbarát Hírportál

Tizennégy éves kislányt keresnek a rendőrök

2020. október 13., kedd 15:18

A Veszprémi Rendőrkapitányság adott ki körözést a képen látható tizennégy éves Cseh Alexandra eltűnése miatt – olvasható a police.hu rendőrségi portálon.

A gyermek 2020. október 9-én, pénteken veszprémi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem tudni, hogy hol tartózkodik, illetve nem is adott magáról hírt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a kislány megtalálásához.

Cseh Alexandra körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, szőkésbarna hajú, mely válláig ér. Eltűnésekor vélhetően fekete színű fűzős félcipőt, kék farmernadrágot, ismeretlen felsőt, feltűnő narancssárga kapucnis mellényt viselt, továbbá vállra akasztható rózsaszín-fekete iskolatáska volt nála.

A gyermek különös ismertetőjegye, hogy az orra alatt vízszintes vágásnyom található.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki információval segíteni tudja Cseh Alexandra megtalálását, bejelentést tehet személyesen a 8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2. címen vagy akár névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

Rovatok