Index Vakbarát Hírportál

Ők a legveszélyesebb magyar nők, akiket köröz a rendőrség

2020. október 14., szerda 17:47

Magyarország 50 legveszélyesebb magyar bűnözője között bizony nemcsak férfiak, hanem nők is szerepelnek. A gyengébbik nem képviselői között öt nő szerepel, akik a gyanúk és a vádak szerint joggal kerültek fel a toplistára.

Gyermekei mellett terjesztette a drogot Ildikó

A tatabányai születésű Dudás Ildikót bűnsegédként kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények miatt keresik. Négy éve nem bukkannak a nyomára, noha a 32 éves nőt 6 év fegyházbüntetésre ítélték. Rendszeresen fogyasztotta a szereket, és terjesztette is őket. Mi több, a gyermekei jelenlétében is árulta a szereket. Európai elfogatóparancsot is adtak ki ellene – derül ki a Bors szemlézéséből.

Majd' egy tucat körözés Andrea ellen

Dudla Andrea és társa még 2012-ben 4400 tonna kukoricát értékesített, de mikor a vásárló kft. elment a terményért, csak a hűlt helyét találta a kukoricának, amiért 250 millió forintot utaltak át. A páros elmenekült az országból, a bűntársát azonban, mikor 2016-ban hazatért Thaiföldről, a hatóságok elfogták a reptéren. Ő a leghosszabb ideje körözött nő, 11 körözés van érvényben vele szemben. Ezenkívül többek között egy 400 millió forintos hitelt is felvett.

2015 óta keresik Ildikót

Rongálás, csalás, lopás és sikkasztás miatt keresik a 38 éves kemecsei születésű Ujhelyi Ildikót. 2015 óta semmi nyoma, pedig nyolc körözés van érvényben ellene, miután 2018 őszén nem vonult be a börtönbe.

Rablás és lopás a bűne

A győri születésű Pelikán Ildikónak már négy éve nincsen nyoma. Lopás és rablás miatt körözi a rendőrség a 49 éves nőt, aki szintén nem vonult be kellő időben a börtönbe.

29 évesen felszívódott Klaudia

A 29 éves Bakonyi Klaudia is megszökött a felelősségre vonás elől, miután a bírósági ítélete jogerőre emelkedett. A nőt kétrendbeli lopás miatt keresik már három éve.

Rovatok