Index Vakbarát Hírportál

Békésen osztoztak Gesztesi Károly tetemes örökségén a családtagok

2020. október 15., csütörtök 10:02 | aznap frissítve

Január 4-én lesz egy éve, hogy tragikus hirtelenséggel, mindössze 54 éves korában elhunyt Gesztesi Károly. A híres színművész jelentős vagyont hagyott maga után, családja viszont egyáltalán nem marakodik az örökségen – írja a Bors.

A lap szerint a gyerekek nagy egyetértésben osztották el egymás között a feltételezhetően több száz millió forintos összeget. A Magyar Országos Közjegyzői Kamara sajtóügynöksége arról tájékoztatta az Indexet, hogy az ügyben eljáró közjegyző szeptemberben átadta a hagyatékot.

A kamara elismerte, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott rendkívüli jogszabályok bizonyos esetekben nehezítették a hagyatéki tárgyalások megtartását, azonban az eljárások jelentős részét az örökösök aktív közreműködésével tárgyalás tartása nélkül is le lehetett folytatni. Azoknak a hagyatéki ügyeknek a többsége pedig, amelyeknél veszélyhelyzet időszakában erre nem volt lehetőség, azóta már lezárult. Jelenleg nincs fennakadás a hagyatéki eljárások lefolytatásában – közölte a kamara sajtóügynöksége.

Rovatok