Index Vakbarát Hírportál

Tovább hadakozik Puzsér Róbert és Berki Krisztián, elnapolták a perüket

2020. október 19., hétfő 17:23

Hétfőn vette volna kezdetét Puzsér Róbert és Berki Krisztián pere, amely egy YouTube-videó miatt robbant ki. Ebben a kritikus bűnözőnek nevezte a bulvárszereplőt, mert szerinte illegitim módon jutott hozzá azokhoz az aláírásokhoz, amelyek kellettek neki a 2019-es főpolgármesteri választásokhoz.

Ezen mind a ketten indultak, de egyikük sem ért el átütő eredményt. A júniusi személyes meghallgatáson, amelyre a Pesti Központi Kerületi Bíróságon került sor, nem sikerült kibékülnie a feleknek, ezért is került sor október 22-én az első tárgyalásra, amelyet most elnapoltak.

Puzsér Róbert az esetet követően a Facebook-oldalán esett neki Berkinek, aki szerinte csak az időhúzásra játszik az ügyvédjével együtt, őt pedig le akarják járatni, de nem engedi magát megfélemlíteni:

Berki Krisztián jól tudja, hogy a per, melyet ellenem indított, megalapozatlan. Rogán Antal és Hajdú Péter csicskásának egyetlen célja, hogy az eljárás lehetőleg minél tovább tartson, s így minél több alkalmat adjon az Orbán-rendszer bulvármédiájának beszámolni arról, hogy az ország legirritálóbb szélhámosa miként rángat bíróság elé újra meg újra.

(Borítókép: Berki Krisztián (balra), Puszér Róbert. Fotó: Kaszás Tamás / Vasvári Tamás / Index)

Rovatok