Index Vakbarát Hírportál

Dúró Dóra visszavág: Lakatos Márk egyáltalán nem lehet mérce

2020. október 25., vasárnap 10:45

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese és országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán reagált arra, hogy Lakatos Márk stílustanácsadó, a Mark&More bloggere az Indexnek elemezte az öltözködését. A bejegyzéséhez fotókat is mellékelt, illetve hozzátette: a képeken látható stílustanácsadó „egyébként nem trendi”, és „egyáltalán nem lehet mérce”.

Dúró Dóra azt is írta, hogy Lakatos Márk csúsztatott, amikor „félmilitáns tábornak” nevezte a Balaton-átúszás hivatalos honvédségi sátrát.

Az eredeti képleírásból is kiderült, hogy a távot akkor az Úszó Erőd kötelékében teljesítettem, amely a honvédeket (és hozzátartozóikat) tömöríti

– közölte. Az országgyűlési képviselő szerint Lakatos Márk inkább

ilyen sportos megmérettetésekre kéne fordítsa az energiáját, az javíthatna a megjelenésén is.

Egyszer volt szerencsém hozzá, méghozzá a férjével, Novák Előddel, akivel mint Tarzan és Jane jelentek meg egy félmilitáns táborban. Dóra terepszínű bikiniben, férje hasonló fecskében volt, amivel önmaguk karikatúrájává váltak

– nyilatkozta korábban Lakatos Márt az Indexnek.

A stílustanácsadó szerint Dúró Dóra „a Parlamentbe való konzervatív dress code-ra fittyet hányó öltözködési jelrendszerrel operál”, valamint „közel érzi magához az erős mintákat, a 60-as évek pop-art-hangulatát, ami legalább karakterizálja, de ez mégsem a parlamenti folyosók viselete”.

Rovatok