Index Vakbarát Hírportál

Felrobbantotta magát a fegyveres embercsempész

2020. október 26., hétfő 17:25

Egy embercsempészt állítottak meg a rendőrök a 85-ös főúton Vitnyédnél, aki Ausztria felé haladt. A férfi a járművéből a közeli erdőbe rohant, lőfegyver és kézigránát is volt nála. A rendőrök megállásra szólították fel, ám a férfi nem állt meg, ezért figyelmeztető lövést adtak le. Ekkor a férfi maga ellen fordította a fegyverét, és a nála lévő kézigránát felrobbant - olvasható a police.hu híradásában.

A gépkocsiban öt migráns is tartózkodott, közülük hárman elfutottak, őket még keresik. A másik két külföldit előállítottak.

Pont ott haladtunk el, amikor lövés dördült, utána egy hangos robbanás volt. Ezután három rendőr golyóálló mellényben jött ki az erdő előtti részről. Utána vettük észre a narancssárga mellényben a fűben fekvő testet. Elég sokkoló volt

– írta egy szemtanú a www.enyugat.hu. portálnak 

A Balesetinfó Facebook-csoport szerint óriási a torlódás a helyszínen és annak környékén, Kapuvár és Vitnyéd térségében számos rendőrautó tartózkodik, feltehetőleg helyszínelnek. A rendőrség félpályán lezárta a 85-ös utat, aki teheti, kerülje el a környéket.

Rovatok