Index Vakbarát Hírportál

Brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg védtelen élettársát a Bács-Kiskun megyei román férfi

2020. november 22., vasárnap 13:27

2020. március 15-én nyomozást rendelt el halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy román állampolgár ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság – közöltehonlapján a rendőrség.

A férfi a gyanú szerint az előző éjszaka Lajosmizsén az utcán verte meg élettársát olyan brutálisan, hogy az néhány órával később meghalt. A pár kocsmából tartott hazafelé, amikor szóváltásba keveredtek, végül a vita bántalmazásba torkollott.

A kirendelt igazságügyi orvosszakértő szerint az asszony testszerte olyan sérüléseket szenvedett, amelyek nagymértékű szenvedést okoztak neki. Ráadásul az áldozat védekezni sem volt képes a közte és bántalmazója közötti erőkülönbség miatt.

A szakértői vélemény alapján a megyei főkapitányság nyomozói védekezésre képtelen személy sérelmére különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettére módosították a korábbi gyanúsítást.

Az elvetemült gyilkos jelenleg is letartóztatásban van, jogerős ítélet még nincs. Ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Rovatok