Index Vakbarát Hírportál

Újabb Nyugat-Európában lopott luxusautó akadt fent a magyar ellenőrzésen

2020. november 22., vasárnap 07:59

Biztos, hogy Samuel Eto’o saját nevével ellátott autóján kívül is találtak Magyarországon Nyugat-Európából ellopott Bentley-t, azonban a most elfogott jármű hasonlóan szép piros belseje miatt kitűnik közülük. 

A police.hu szerint péntek délután a Készenléti Rendőrség Mélységi Ellenőrzési Osztályának munkatársai tartottak ellenőrzést az M5-ös autópálya Budapest és Lajosmizse közötti szakaszán. Egy magyar honosságú, P-s rendszámú Bentley utasait igazoltatták, és az autó okmányainak ellenőrzésekor a rendőröknek gyanús lett, hogy a forgalmi rendszám hamis lehet, illetve hogy a gépjármű-felelősségbiztosításról szóló igazolás és az indítási napló is fénymásolat.

A járőrök átvizsgálták az autót, és megtalálták az eredeti dán forgalmi rendszámot. A rendszám lekérdezése után az is világos lett, hogy a luxusautót Dániában körözték. Az intézkedő rendőrök a koszovói sofőrt és utasát előállították. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrs munkatársai egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki a két férfit, a gépjárművet lefoglalták.

Rovatok