Index Vakbarát Hírportál

Demeter Szilárd szerint Soros György a liberális Führer, Európa pedig a gázkamrája

2020. november 28., szombat 17:26

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója véleménycikket közölt az Origón, amelyben azt írja, Soros György most, élete végén eszmélt rá arra, hogy nem zseni, de a halál kapujában is önnön szobrát faragja.  

Írni tehetségtelen, gondolatrendszere zavaros és inkonzisztens. Van annyira okos, hogy belássa: nem zseni. Ez lehet a legnagyobb fájdalma

– kockáztatja meg a múzeumigazgató, aki szerint az amerikai magyar milliárdos most „egy világméretű sakktáblán tologatja a bábukat”, és mindeközben „tisztességtelen játékszabályok” szerint játszik. (Az 2018-ban derült ki – fűzhetjük hozzá –, hogy Soros György több pénzt adott jótékonyságra, mint amennyi a száz leggazdagabb magyar vagyona összesen – a szerk.)

Demeter Szilárd szerint Soros György útjában Magyarország és Lengyelország áll. 

Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni. A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók

– állapítja meg a PIM igazgatója. Szerinte 

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.

Demeter Szilárd arról a Soros Györgyről írta le mindezt, aki zsidóként Magyarországon élte túl a holokausztot. Abban egyébként, hogy Soros Györgyöt nácizzák, semmi új nincs, Donald Trump távozó amerikai elnök fia is megtette 2018-ban.

Rovatok