Index Vakbarát Hírportál

Kukások közé hajtott egy férfi, ölni akart Mándokon

2020. december 5., szombat 08:06

Hulladékszállítást végző munkások kérték a rendőrök segítségét pénteken Mándokon. A bejelentésük szerint a munkájukat végezték, amikor egy autó érkezett, amelynek sofőrje kiszállt, és az egyiküket elkezdte szidalmazni és bántalmazni. Ezt követően visszaült az autóba, és elhajtott – írja a police.hu.

Kis idő múlva azonban visszatért, és nagy sebességgel, fékezés nélkül a szemétszállító autó mellett álló munkások közé hajtott az autójával. Az autóban ekkor már ketten utaztak, és a gázolás után az utas szállt ki a járműből, és szitkozódva a földön fekvő sérültek felé indult, akik igyekeztek mielőbb talpra állni és elmenekülni. A munkások egy közeli vegyesboltban kértek menedéket. Támadóik oda is követték őket, az üzlet belülről lezárt ajtajában állva követelték, hogy jöjjenek ki, és megöléssel fenyegették őket.

A kiérkező záhonyi rendőrök az elkövetőket a helyszínen elfogták. A mentőszolgálat munkatársai a sérülteket kórházba vitték, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki H. B. 38 éves és M. I. 40 éves mándoki lakosokat. H. B.-t őrizetbe vették, a bűnsegédi magatartással gyanúsított társa szabadlábon védekezhet.

Rovatok