Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták a 14 éves fiút, aki leszúrta osztálytársát a tatabányai iskolában

2020. december 11., péntek 15:06

A Tatabányai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást az ellen a 14 éves fiú ellen, aki szerdán délelőtt egy tatabányai általános iskolában késsel megszúrta az osztálytársát – közölte a rendőrség.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, tőle a kést lefoglalták. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság pénteken elrendelt.

A Blikk mindeközben arról ír: egy lány miatt haragudott meg a 14 éves Rajmund annyira egy iskolatársára, hogy az egyik szünetben beledöfte az otthonról hozott konyhakést. A borzalmas pillanatoknak több diák is szemtanúja volt, bár egy ideig azt hitték, csak viccel a sérült, amikor az oldalát fogva segítségért könyörög. Ám amikor a diákok meglátták, hogy ömlik a vére, tudták, hogy nagyon nagy a baj. Addigra a tanárok is odaértek, akik – amellett, hogy próbálták ellátni az erősen vérző fiút – tárcsázták a mentőket.

Rovatok