Index Vakbarát Hírportál

Otthon karácsonyozhat a Deák téri késelés egyik gyanúsítottja

2020. december 14., hétfő 07:31

Váratlanul szabadon engedte a bíróság azt a 19 éves fiatalt, J. Marcellt, akit a Deák téri kettős gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsítanak, így otthon töltheti majd a karácsonyt a családjával.

A másodfokú bíróság egy gyanúsított vonatkozásában a letartóztatást megszüntette, és nyomkövető eszközzel biztosított bűnügyi felügyelet alá helyezte – válaszolta a Blikk kérdésére Rab Ferenc Levente, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

Május 22-én hajnali fél négy körül két, fiatalokból álló társaság verekedett össze a Deák Ferenc téren. Egy 18 éves férfi, Cs. Krisztián a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy 19 éves férfi, azaz J. Marcell még többször megrúgott, miközben egy másik 19 éves férfi is jelen volt. A két megszúrt fiatal a helyszínen életét vesztette.

Az áldozatok hozzátartozói érthetően mélyen fel vannak háborodva. A Blikk hozzáteszi: még tavasszal az elhunyt fiatalok, Laci és Gergely barátai bosszút esküdtek, hogy revansot vesznek társaik gyilkosain.

Rovatok