Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vették a ferencvárosi késelőt és bűntársát

2021. január 21., csütörtök 10:36

Kihallgatták és őrizetbe vették a budapesti nyomozók azt a húszéves férfit és társát, akik a gyanú szerint tegnap kora este a IX. kerületben szóváltásba keveredtek egy férfival, akit egyikük késsel megszúrt. A 19 éves fiatal férfi a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves férfi egy Telepy utcai társasház előtt egy korábbi vitás ügy miatt keveredett szóváltásba B. Jánossal és 21 éves K. Antallal. A vita hevében a 19 éves férfi elővett egy gumilövedékes fegyvert, több lövést adott le B. Jánosra és társára, majd bemenekült egy társasházba.

B. János és K. Antal követték a lépcsőházba, ahol B. János késsel megszúrta, majd társával többször megrúgta és megütötte. A két férfi elmenekült a helyszínről, de a budapesti nyomozók néhány percen belül elfogták őket a helyszín közelében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói a húszéves B. Jánost és a 21 éves K. Antalt emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett kezdeményezik a letartóztatásukat.

Rovatok