Index Vakbarát Hírportál

Áprilisban startol az influenszerek saját csatornája, a Creator TV

2021. február 16., kedd 18:43

Magyar influenszerek saját online csatornát indítanak áprilisban Creator TV néven. A fiatal generáció online „tévécsatornáját” a  Global Post Rent indítja el a YouTube-on. A 2019-ben született, a fiatal influenszereket kizárólagosan szerződtető ötlet megvalósításához a Neflixhez hasonló modellt találtak ki. 

Az ügynökség  már több, mint 60 kizárólagos szerződésben álló véleményvezért tudhat soraiban, akikkel olyan tartalmakat fognak gyártani, melyekkel főként a 14 és 35 éves korosztályt fogják szórakoztatni. A csatorna közleményében kiemeli, hogy  a tehetségkutató csapatára egy  produkciós házat szabtak, ezzel is elősegítve az influenszerek marketing vállalathoz tartozó saját tartalmaik terjesztését, gyártását. 

A tavasszal startoló tévé YouTube csatornája az új műsorokkal jól indul majd, hiszen a  2014 óta működő oldalon jelenleg több, mint 250 ezer követőtáborral rendelkezik. 

A Creator TV rögtön a  TR!Ó Podcast névre hallgató podcasttal, és  a hazai YouTube sztárjainak életét bemutató BRODAPEST legújabb évadával fog napvilágot látni.

A csatorna vadonatúj, saját fejlesztésű programokkal indul a jövőben, az egészségügy, a gasztronómia és életmód, de vetélkedők és talk showkkal is terveznek. 

Rovatok