Index Vakbarát Hírportál

Megvan, hogy hol folytatja Sneider Tamás

2021. február 17., szerda 19:34 | aznap frissítve

A Polgári Válasz tagjaként folytatja a politizálást Sneider Tamás, a Jobbik egykori elnöke – ezt a mozgalom jelentette be Facebook oldalán szerdán.

A Polgári Választ tavaly alapította többek között Bencsik János országgyűlési képviselő, Mihátsiné Dózsa Hajnalka, Ostffyasszonyfa független polgármestere, Rába Kálmán, a Vas megyei közgyűlés tagja, kőszegi önkormányzati képviselő, valamint Varga Dániel, Budapest I. kerületi önkormányzati képviselője. Magukról azt írják, hogy „nemcsak a szavazófülkékben hirdetünk változást, hanem az emberek fejében és szívében is.”

Sneider a közösségi oldalán úgy kommentálta az „igazolást”, hogy az életében során sokszor kellett az alapoktól kezdenie az építkezést, de ez soha nem riasztotta el. „Kemény munka vár ránk, de Bencsik János képviselőtársam személye és vezetése számomra garanciát jelent arra, hogy végre új fejezet kezdődhet nem csak az én életemben, de a magyar politikában is, a Polgári Válasz által” – írta. Hangsúlyozta: „Magyarország méltóbb sorsot érdemel annál, minthogy továbbra is egy szűk elit játszótere legyen, eljött a valódi korszakváltás ideje!”

A politikus tavaly májusban mondott le parlamenti alelnöki tisztségéről és lépett ki a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából. Az okokról itt irtunk bővebben.

Rovatok