Index Vakbarát Hírportál

Lebuktatta bűntársait Sebestyén Balázs

2021. február 18., csütörtök 09:14

Jégre ment a sztár, de nem valamiféle korcsolyaprodukcióban mutatványozott, hanem, ahogy azt az Index is megírta, szabálysértést követett el, amikor tesztelte a befagyott Balaton jégrétegét. A műsorvezető válasza meg is érkezett a feljelentgetésekre. Ahogy látjuk, Sebestyén Balázs humoránál van. Alább a nyilatkozata, amelyet az Instagramon publikált.

„Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás, ami engem ért az utóbbi napokban! Rengetegen feljelentettek, hogy a jégre mentem, ezzel szabálysértést követtem el, és ezt még büszkén mutogatom is!

Hát akkor derüljön ki a teljes igazság! Igazából ez egy kutyamentő akció volt, nem nézhettem tétlenül, hogy egy ártatlan kutya alatt beszakad a jég, és az állat bajba kerül. Ezért kellett a jégre mennem!

Felhívnám a magyar rendőrség figyelmét, hogy ne csak engem büntessenek meg, hanem azokat is, akik ott voltak velem! Ezt fotókkal is tudom bizonyítani!

Hál’ isten a kutya jól van, megmentettük, és nekem ez a legfontosabb!! (Egyébként csak jelzem, hogy a kutya nincs chipelve, és nincs oltási könyve sem.) Kérem önöket, hogy a társaimat is vonják eljárás alá, és kötelezzék őket a pénzbírság befizetésére!” #abűnösökszenvedjenek

Rovatok