Index Vakbarát Hírportál

Valentin-napon fajtalankodott 7 éves kislányával egy sárkeresztúri férfi

2021. február 20., szombat 20:43

Megerőszakolta volna és még meg is fenyegette hétéves kislányát egy sárkeresztúri férfi Valentin-napon. A kislány, Valentina édesanyja a Borsnak idézte fel az eseményeket.

– Este fél 7-kor mentem el otthonról múlt vasárnap, a párom pedig egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Fél órával később értem haza, de a bejárati ajtót már zárva találtam. Amikor az ablakot eltakaró fapalettát félrehajtottam, megláttam, hogy Feri a kislányunkkal fajtalankodott. Bedörömböltem, erre ő azonnal felpattant, és kinyitotta az ajtót – a történteknek azonban itt még nem volt vége.

A férfi állítja, hogy az alsóneműben és pólóban az ágyon lévő kislány kérdezősködött, ő ezért tolta le a nadrágját. Az anya elmondása szerint a szomszédos ágyon a pár két másik fia feküdt. 

– Őket is megfenyegette. A kislányunknak pedig azt mondta, hogy levágja a fejét, ha beszélne a történtekről – mesélte a bulvárlapnak az asszony. 

A történtek után a férfi biciklire szállt, és azóta se tért vissza.

A rendőrség R.Ferencet tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzése vagy végeztetése miatt kereste. Február 21-én fogták el.

Rovatok