Index Vakbarát Hírportál

Ódákat zengett a nőkről Zalaszentgrót polgármestere

2021. március 8., hétfő 13:32

Tulajdonképpen ódákat zengett Zalaszentgrót polgármestere, Baracskai József a nőkhöz, a nemzetközi nőnap alkalmából. A polgármester feleleveníti, hogy 1946 óta hivatalos ünnep Magyarországon a nőnap, és egy kedves, rövid történettel emlékezik meg a nőkről.

Megjegyezte, bár Zalaszentgróton az elmúlt években több száz rózsával köszöntik a nőket minden évben, idén sajnos ez egy kicsit más.

De semmit nem von le abból, hogy mi mennyi mindent köszönhetünk önöknek, és biztos vagyok benne, hogy ezen a nehéz időszakon is túl leszünk az önök segítségével, mint annyiszor a történelem során 

– majd amikor a köszöntés végére ért, szívet formázott kezével. A videó leírása is zseniális egyébként. 

Anyáknak, nagymamáknak, dédiknek, kicsiknek, nagyoknak, lányoknak, feleségeknek, mennyasszonyoknak, élettársaknak, szerelmeknek, szeretőknek, jegyeseknek, társaknak, barátnőknek, forever love-oknak, kedveseknek, szeretetreméltóknak, fiataloknak, időseknek, tanulóknak, dolgozóknak, szőkéknek, barnáknak, vörösöknek, feketéknek, őszeknek, szépeknek és még szebbeknek! 

Nőnap alkalmából megszólalt többek között    Németh Szilárd , aki a katonanőket köszöntötte népdallal,  Kásler Miklós ,   Gyurcsány Ferenc   és Marci, és az    operatív törzs   is. 

Rovatok