Index Vakbarát Hírportál

Teljesen eladósodott a Megasztár egykori énekese

2021. március 9., kedd 08:22

Súlyos anyagi válságba keveredett a Megasztár egykori énekese, Fekete Dávid. Többen azt állítják, hogy a feleségét is olyan helyzetbe hozta, amivel a fiatal, háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenülhet anyagilag.

Szerintük közel százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével, amelynek milliós havi törlesztőrészletét, ha magára marad, képtelen lesz fizetni Regina. A Blikknek nem kívánt nyilatkozni az ügyben az asszony, ahogyan Fekete Dávid sem.

A lap birtokába jutott egy olyan üzenet, amelyben az egyik nyugat-magyarországi autókereskedés arra figyelmezteti a többieket, hogy egy becsődölt győri használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít, illetve megkárosított.

Az énekest nem nevesítik az iratokban, de a lap informátora megerősítette, hogy Fekete Dávidról van szó.

Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van, és folyamatosan pusztít

– írta a Blikknek az informátor, aki hozzáteszi, hogy sok érintett még nem lépett, mert bíznak benne, hogy a pénzükhöz jutnak. Szerinte mindenki ismeri Győrben és környékén az énekest, akivel már nem is nagyon üzletelnek.

Rovatok