Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vették a kislángi kettős gyilkost

2021. március 9., kedd 07:50

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves férfi ellen, aki a kihallgatása alatt részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi vasárnap hajnalban Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd a családi ház udvarán található füstölőből házi húskészítményeket próbált meg ellopni. Közben megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és 73 éves élettársa, akik megpróbálták megakadályozni, hogy az elkövető elmeneküljön az ellopott füstölt áruval.

A 26 éves férfi késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az elkövető a holttesteket a ház udvarán található vízóraaknába rejtette, és faágakkal takarta le őket, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrség munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek, és egy órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Rovatok