Index Vakbarát Hírportál

Babát vár Mihalik Enikő és Karácsony Gergely főtanácsadója

2021. március 9., kedd 12:57

Gyermeket vár Mihalik Enikő modell Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadójától, Korányi Dávidtól − írja a Blikk. A pár nemrég mondta ki a boldogító igent, a szűk körű esküvőn maga a főpolgármester mondta a köszöntőt.

Éljen az ifjú pár! Megtiszteltetés volt néhány hete részt venni Enikő és Dávid barátom, munkatársam esküvőjén. Bár nem én adtam össze őket hivatalosan – hiszen azt csak anyakönyvvezető teheti –, megtiszteltek azzal, hogy én mondhattam a köszöntőt. A személyes része maradjon a mi közös titkunk, de a lényege úgyis ez: legyenek nagyon boldogok, vigyázzanak egymásra és a születendő gyermekükre, szeressék egymást az idők végezetéig

– írta a Facebookon Karácsony Gergely.

A Nők Lapja új számának címlapján Mihalik Enikő látható, és részletesen mesél szerelmük történetéről a lapnak.

A pár még tavaly februárban ismerte meg egymást, a karantén miatt pedig rengeteg időt tölthettek együtt New Yorkban. Miután feloldották a korlátozásokat, úgy gondolták, hogy felesleges külön költözni, így amikor hazajöttek, már együtt béreltek lakást Budapesten.

Mihalik Enikő elmondta, hogy számára felüdülés volt a más világból érkezett férfi az életében, hiszen eddig elsősorban csak a divatszakmában dolgozókkal találkozott, de Dávid teljesen más ember. Megismerkedésük után 11 hónappal kérte meg a kezét Dávid. Nem sokkal később, a világjárvány közepén össze is házasodott a pár, és már várják is első gyereküket.

A magyar modell kislányt hord a szíve alatt.

Mihalik Enikő elmondta, hogy a gyermekük New Yorkban fogja meglátni a napvilágot, és ott is tölti élete első három évét.

A modell Instagram-oldalán is bejelentette kislánya érkezését. Mint írta:

Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek. Kislányunk nyári érkezését, és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!

Rovatok