Index Vakbarát Hírportál

Visszahívja a Lidl a kézműves libamáját

2021. március 10., szerda 12:31

A Lidl Magyarország visszahívja a hűtőlánc megszakadása miatt azon Regius Kézműves libamáj, 180 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idők valamelyike szerepel, derül ki a cég közleményéből:

Minőségmegőrzési idő:

A cég kifejti, hogy visszahívás oka az, hogy a termék a minőségmegőrzési idő lejárata előtt romlásnak indulhat, ezért fogyasztásra alkalmatlanná válhat.

A Lidl tudatja, hogy a hűtőlánc megszakadása regionálisan történt, ezért a visszahívás az alábbiakban felsorolt üzletekben vásárolt Regius Kézműves libamáj, 180 g termékükre vonatkozik. Arról is informálnak, hogy más üzleteket a probléma nem érintett, így az ott forgalomba hozott termékek minősége kifogástalan, és értékesítésük a készlet erejéig folyamatos.

Az áruházlánc azt kéri, hogy akik a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármelyik Lidl üzletbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idejű, az alábbiakban felsorolt üzleteikben vásárolt Regius Kézműves libamáj, 180 g termékeket érinti, a termék más minőségmegőrzési idejű tételeire, illetve a Lidl által forgalmazott más termékekre a visszahívás nem vonatkozik.

Érintett üzletek listája: 

Rovatok