Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Zsolt tisztasági gyújtást végzett, Győzike háza majdnem le is égett

2021. március 16., kedd 17:48

Gáspár Zsolt beismerte, hogy ő volt a gyújtogató, és miatta égett ki a nádas a testvére, vagyis Győzike házánál. Mint azt az Index is megírta, hogy hétfőn a Gáspár család sokkot kapott, amikor arra ért haza, hogy lángokban áll a házuk melletti nádas.

Győzike akkor azt mondta, a térfigyelő kamerák felvételei alapján tudható, hogy ki volt a tettes, de nem nevezte meg, kiről van szó. 

Gáspár Zsolt a Rádió 1 reggeli műsorában kedden, Sebestyén Balázsnak elismerte, tényleg ő látható a biztonsági kamerák felvételén, ő gyújtotta be a nádast – írta a Blikk. A gyerekei nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél fújta a polleneket, ezért csinált egy tisztasági gyújtást. Leszögezte, minden biztonságos volt, szerinte Győzőék csak balhéznak. Beának azt üzente, foglalkozzon inkább a főzéssel. 

Nem jeleztem nekik, hogy tüzet gyújtok, nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kelljen ilyenről, főleg mert az az én telkem is. Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés, viszont én meg kiküldhetem a gyerekeimet az udvarra focizni, mert nincs nád, nincs pollen

– fogalmazott Gáspár Zsolt.

Rovatok