Index Vakbarát Hírportál

Törőcsik Mari üzent a kórházból

2021. március 26., péntek 06:27

Mint az Index is írt róla, a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művésznek tüdőgyulladása van, ezért kórházban kezelik. Azóta szerencsére biztató hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról, Bodrogi Gyula szerint egyre jobbak a leletei. 

Törőcsik Marit Jordán Tamás, a színésznő egyik jó barátja is meglátogatta egy hete, igaz, csak egy percre tudott beköszönni, de mint azt elmondta, a 85 éves színésznő nagyon örült neki. Néhány szót váltottak egymással; egy üzenetet is átadott a színésznőért aggódóknak.

Titkos találkozó

Jordán Tamás most a Borsnak azt mondta, külön engedéllyel mehetett be Törőcsik Marihoz, miután felhívta a kórházigazgatót, hogy engedélyt kérjen. 

Jó volt látni Marit, s hála istennek semmilyen komolyabb változás nem tapasztaltam rajta az elmúlt évekhez képest. Őt eddig is rendszeresen bevitték a kórházba – most egyébként azért, mert köhögött –, és biztos, ami biztos, megfigyelés alatt tartják

– nyilatkozta a lapnak a rendező.

A színészlegenda szemében még mindig ott van az a hihetetlen élni akarás, és rajta keresztül üzent is a nagyvilágnak – így Jordán.

Elárulta, nagyon megörültek egymásnak, és „azt mondta, csókoltat mindenkit. Egyáltalán nem jött szóba az, hogy mi búcsúzkodnánk Marival. Áh, még véletlenül sem! Ellenkezőleg, nagyon várjuk, hogy újra hazaengedjék”.

A cikkből kiderül az is, hogy a nemzet színésze az egészségügyi intézmény teljesen elkülönített részén, saját szobában lábadozik.

Rovatok