Index Vakbarát Hírportál

Majka: Hálátlan szeretője vagyok a sorsnak

2021. március 27., szombat 14:23

Nehéz indulás, bálványok és tévés karrier – részletesen mesélt életéről és érzéseiről Majka az ATV műsorában.

A legfontosabb az adott szó súlya, a felelősséget vállalni kell, és bocsánatot tudni kell kérni – ilyen értékekkel indult el pályáján az ózdi származású zenész. Fiatalként édesapjával és az ő feleségével, valamint a bátyjával éltek együtt. Ám miután a bátyja elköltözött, majd édesapja elhunyt, úgy hitte, Kanadába fog menni gyári munkásnak.

Az ATV műsorában Rónai Egon vendégeként kitért arra is, hogy sokszor hagyott ott üzletet és kapcsolatot, mert nem érezte benne jól magát.

Hálátlan szeretője vagyok a sorsnak, mert mindig mindent megunok

– mondta a műsorvezető. Gyerekkorától előadó akart lenni, és szerinte nem kell túlgondolni a tévézést. Magáról azt gondolja, hogy jó a humora és a reakcióideje.

Beszélt arról is, hogy van olyan ember a tévézésben, akit bálványként kezelnek, és ő is úgy kezelte, amíg nem találkoztak, aztán rossz fejnek találta. Hozzátette: Charlie a gyermekkori bálványa, de nem volt túl sok jó élménye vele. Zoránt viszont a legnagyobb úriembernek nevezte, akivel találkozott, és rendkívüli megtiszteltetésnek tartja, hogy közreműködött a koncertjén, amit Majka nagybeteg édesanyja Facetime-on nézett végig.

Rovatok