Index Vakbarát Hírportál

Még el sem indult A Nagy Ő, máris kérője akadt Tóth Dávidnak

2021. március 31., szerda 18:51

Azon gondolkodom, hogy vajon észre fogod-e venni, ha a lányok közül valaki rád hajt. Merthogy fél éven át öltöztettelek korábban, és nem vetted észre, hogy küldtem feléd a jeleket – mondta Holdampf Linda a Life TV reggeli műsorában Tóth Dávidnak, aki a hamarosan induló A Nagy Ő főszereplője lesz.

Ripost beszámolója szerint az interjú közben a műsorvezető egyáltalán nem fogta vissza magát. Egyértelműen jelezte, mennyire tetszik neki a világbajnok magyar kajakozó.

Dávid, te egyébként minek is keresel párt? Hiszen már jól ismered azt a nőt, aki igazán hozzád való

− tetézte a műsorvezető. Azonban úgy tűnik, annak ellenére, hogy izzott a levegő a stúdióban, továbbra is egyoldalú marad az érdeklődés Holdampf Linda és Tóth Dávid között.

A kajakozónak a Story magazin cikket szentelt, amelyből kiderül, hogy nincs nőideálja, azonban ha egy lánynak nincs humora, akkor lehet bármilyen szép, nála nincs esélye. Továbbá nem ért egyet azokkal az állításokkal, amelyek azt sugallják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, mert szerinte fontos, hogy egy hullámhosszon mozogjanak a lánnyal.

Nekem édes mindegy, hogy az utcán, egy baráti társaságban vagy éppen egy műsoron keresztül hoz össze a sors a párommal, csak történjen meg

– mondta Tóth Dávid, aki azt is meg szeretné mutatni a hamarosan induló műsorban, hogy férfiként hogyan illik viselkedni egy nővel. Elmondta, nem szeretné, ha a hölgyek udvarolnának neki, ahogyan azt sem, hogy versenyezzenek érte.

Egyenrangú felek leszünk, akik esélyt adnak egymásnak

– emelte ki a sportoló, aki néhány balul elsült internetes randi után hagyott fel az online társkereséssel.

Rovatok