Index Vakbarát Hírportál

A 3-as metró továbbra is csak az északi szakaszon jár hétvégén

2021. április 29., csütörtök 13:29

Az ünnepnapok kivételével a májusi hétvégéken a 3-as metró továbbra is csak az északi szakaszon jár a vonalon zajló felújítási munkák miatt – tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Május 1-jén, valamint pünkösd vasárnapon és pünkösd hétfőn a munkanapi rend szerint Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró.

Május 2-án, vasárnap csak a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni. Május 8-án és 9-én, 15-én és 16-án, valamint 29-én és 30-án a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik.

A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A pünkösdi hétvégén, május 22-én, szombaton a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Május 23-án, pünkösd vasárnapon, illetve május 24-én, pünkösd hétfőn a munkanapi rend szerint, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró.

Rovatok