Index Vakbarát Hírportál

Lékai-Kiss Ramóna ismét Till Attillával vezet műsort

2021. április 29., csütörtök 19:06

Megújult műsorvezetői csapattal tér vissza a TV2 képernyőjére a Ninja Warrior. Till Attilához ezúttal Lékai-Kiss Ramóna és Szujó Zoltán csatlakozik.

Visszatér a Ninja Warrior a TV2 képernyőjére. A csatorna közleménye szerint a produkció sok szempontból újdonságot hoz: nagyobb kihívások, nehezebb akadályok és megújult látványvilág várja a mindenre elszánt harcosokat. A műsorvezetői gárda is más lesz: Till Attila mellett ezúttal Lékai-Kiss Ramónát és Szujó Zoltánt láthatják a nézők.

A produkció forgatása már elkezdődött, a hírek szerint közel 400 sportember vállalkozott arra, hogy legyőzi az akadályokat. A 40 országban futó műsor nagy kérdése, hogy avathatunk-e végre idén magyar ninja harcost, aki a dicsőség mellett a 20 millió forintos fődíjat is bezsebelheti.

Lékai–Kiss Ramóna és Szujó Zoltán izgatottan várja már a startot. Bár Till Attila már harmadik éve szerepel a műsorban, a megújult díszletektől ő is teljesen odavan. 

Egyszerűen nem tudja nem magával ragadni az embert és lenyűgözni, Európa legnagyobb Ninja Warrior pályája a miénk. Ezen túl viszont fontos, hogy ez nem egy egyszerű sportverseny, itt elképesztő emberi történetek vannak a háttérben, a versenyzők van, hogy hónapokig készülnek, hogy aztán itt bizonyítsanak maguknak, a szeretteiknek, hogy legyőzzék a korlátaikat. Szerintem ez az, amitől igazán magával ragadó a műsor

– olvashatók Till Attila gondolatai a csatorna közleményében. A tévésnek egyébként ez lesz a második közös munkája Lékai–Kiss Ramónával, aki 2020 szeptemberében igazolt a TV2-höz az RTL Klubtól. Ezt megelőzően április 26-án, az Oscar-gálát közvetítő műsorban láthatták őket együtt a nézők. 

Rovatok