Index Vakbarát Hírportál

Curtis testvére lehet a Katzenbach-gyilkosság egyik gyanúsítottja

2021. május 11., kedd 17:32

Katzenbach Imre 2009-ben tűnt el otthonából, holttestét 11 évvel később találták meg Baranyajenő térségében. A gyilkossággal vádolt H. Attila jelenlég börtönben van, most újabb három gyanúsítottat kapcsoltak le. A Pesti Srácok információi szerint egyikük a népszerű rapper, Curtis testvére.

Kedd hajnalban újabb gyanúsítottakat fogtak el, akiknek közük lehet az egykori MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyéhez – olvasható a Police.hu oldalán. A közlemény szerint a Terrorelhárítási Központ Gyömrőn és Budapesten vett őrizetbe három férfit, egyiküket a Liszt Ferenc Repülőtéren kapcsolták le. A bűncselekmény elkövetése miatti jogerős szabadságvesztését töltő H. Attilát korábban gyanúsítottként hallgatták ki, a szóban forgó személyeket azonban a konkrét gyilkosság vádjával vették őrizetbe.

A Budapesten és Gyömrőn most elfogott három személy közül a 49 éves Sz. Lajost és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény konkrét elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót, mint felbujtót gyanúsították meg kedden a nyomozók

– írják a közleményben.

A Pesti Srácok értesülései szerint az egyik gyanúsított, egészen pontosan Sz. Lajos nem más, mint Széki Attila, azaz Curtis testvére. Az eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya folytatja.

Mint ismert, Katzenbach Imre nem sokkal 45. születésnapja után, 2009-ben tűnt elé nyomtalanul XVII. kerületi otthonából. Az egykori MTK-s focista holttestét 11 évvel később, Baranyajenő térségében találták meg.

Rovatok