Index Vakbarát Hírportál

Jakab Péter Orbánnak üzent: Fizessenek meg a tolvajok!

2021. május 14., péntek 09:53 | aznap frissítve

Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor miniszterelnök rádióban tett megjegyzésére, amely szerint a kanyarban előzünk, és Európa éllovasai leszünk.

Lesz itt pénz fiatalnak, nyugdíjasnak, családnak. Ismerős szöveg, ugye? Körülbelül harminc éve halljuk, főleg választások előtt

– írja a Jobbik elnöke, hozzátéve, hogy ehhez képest a családi pótlék összege 13 éve változatlan, a minimálnyugdíj összege szintén nem emelkedett az elmúlt 13 évben, a fiatalok pedig évtizedek óta nem tudják, miből lesz megélhetésük és lakásuk.

„Tudom, vannak kiváltságos családok, akiknek ez nem kérdés, hisz haveri alapon kapnak a keresztapától földeket, gyárakat, vagy épp önkormányzati lakást a budai Várban tizenöt százalékos áron. Vannak ilyenek is. Ezekkel a családokkal – nevezzük maffiának – számolunk le, hogy a többi család – nevezzük nemzetnek – élhessen. Mert az ország vagyona véges, mint ahogy a nemzet türelme is” – írja a közösségi médiában Jakab Péter, sorait pedig azzal zárja, hogy „Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”.

Rovatok