Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor mindig az öltözőben volt bátor, a pályára nem jött ki

2021. május 28., péntek 14:58

„Hallom, hogy Orbán Viktor velem akar harcolni. A helyzet az, hogy a miniszterelnök mindig csak az öltözőben volt bátor, a pályára nem jött ki. Ha akar, kijöhet. De nem fogja megköszönni”– írja Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, a mellékelt videóban pedig arról beszél, hogy neki nincs ellenére a harc, de megjegyezte, úgy tűnik, mintha az elmúlt 11 évben mintha kerülte volna a küzdelmet a miniszterelnök.

Mindig az öltözőben volt nagyon bátor. A pályára soha nem jött ki. Mikor adott utoljára interjút független médiumnak? Mikor állt ki utoljára ellenzéki képviselővel, vezetővel vitatkozni?

– tette fel a kérdéseit, amelyeket meg is válaszolt. Utoljára 2006-ban. Na jó, hát arra nem szívesen emlékszik, én ezt értem – jegyezte meg Gyurcsány Ferenc, majd kiemelte, hogy szerint nincs rendben, ha a miniszterelnök nem az országáért küzd meg, hanem valaki ellen lép fel. 

Elmondta a lényeget is a videó végén, ami az, hogy ha Orbán Viktor ezt kívánja, ő szívesen megküzd vele.

Higgye el, nem fogja megköszönni a végén 

– zárta mondanivalóját Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki már harmadjára üzen a miniszterelnöknek az őszödi beszéd 15. évfordulóján. 

Rovatok