Index Vakbarát Hírportál

Radics Petit megkérdezték, mennyiért hajlandó csendben maradni a választásokig

2021. június 2., szerda 22:15

Valaki megpróbálta megvásárolni Radics Peti hallgatását – erről az egyik legnépszerűbb magyar youtuber maga számolt be Facebook-bejegyzésében.

Vicces, amikor megkeresnek szépen óvatosan, ajándékkal, széles mosollyal az arcon, hogy burkoltan rákérdezzenek, mennyiért lennék hajlandó csendben lenni a választásokig. Radics Peti a szinkronparódiáival meg a Facebook-idióták sorozatával kockázatot jelent a kormány számára? 

 – tette fel a kérdést.

Radics Peti a posztjában arra utalt, hogy egyáltalán nem politikai jelleggel indította el csatornáját, így az ilyen jellegű megkeresést viccesnek találja.

Ez számomra nagyon vicces. Nem gondoltam volna 13 éve, hogy egy szimpla Harry Potter-szinkronparódia idővel választásokat befolyásoló tényező lesz, amit Orbán Viktor sírva diszlájkol. Imádom

 – írta.

Persze gyanítható, hogy nem Potter Albert, és nem is a Sörök ura vagy Rikárdó kalandjai késztették a rejtélyes érdeklődőket a 842 ezer feliratkozót magáénak tudó youtuber hallgatásának megvásárlására, sokkal inkább egy-két politikai tartalmú paródiavideója, amelyeket zömmel a közelmúltban készített. Például az alábbi:

A youtuber bejegyzése alatt zárásképpen kommentben megjegyezte: „Ugyanitt eladó 300 kiló krumpli! Érdeklődni privátban!”

Rovatok